BCC Logo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

BCC assortiment binnenkort ook bij Blokker te koop

Eind 2020 kocht Mirage Retail Group, eigenaar van Blokker, Intertoys en Big Bazar, het elektronicabedrijf BCC.  Nu de twee bijna een jaar onder dezelfde organisatie vallen, worden de twee dieper geïntegreerd.

Het idee is dat BCC (een beetje dé MediaMarkt van Nederland) als shop-in-shop aanwezig zal zijn binnen de Blokker vestigingen. Blokker verkocht al jaren waterkokers, friteuses en andere apparatuur. Dat wordt nu de taak van BCC. Bovendien hoopt de keten op deze manier upsells te genereren. Via schermen in de winkel kunnen klanten namelijk ook grotere producten kopen als witgoed. Dus als je net een afwasborstel hebt uitgezocht, is de kans groot dat de BCC meneer naar je toe loopt om te kijken of je er een vaatwasser bij wilt.

Het assortiment van BCC zal ook op de site van Blokker beschikbaar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.