Sky komt met een eigen Sky Glass TV

Sky 4K TV

Sky is in Nederland niet heel groot, maar is internationaal gezien een enorme speler op basis van bekabeld en met name satelliet TV. Waar anderen eigen mediaboxen bouwen, komt Sky met een compleet eigen TV inclusief ‘4K Smart Camera’.

Sky 4K TV

Met de camera moet de TV van Sky veel meer een entertainment platform worden. Zo kan de camera gebruikt worden om bijvoorbeeld games te besturen. Gebruikers kunnen hem ook gebruiken voor videochats, games en workouts. Sky is voor communicatie tussen gezinsleden via de TV een samenwerking aangegaan met Zoom.

Sky lijkt de TV voorlopig alleen in het Verenigd Koninkrijk te verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.