Razer PC Componenten
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer start met PC componenten en introduceert eigen koelingen

Na eigen laptops en PC behuizingen, maakt Razer de sprong naar PC componenten. De eerste lading componenten bestaat uit verschillende RGB koelingen en een PSU.

De designs van de Razer componenten onderscheiden zich door eigenlijk heel subtiel om te gaan met de Razer Chroma verlichting die zo kenmerkend is voor het bedrijf. In alle producten genereert de Chroma verlichting enkel lichtgevende, smalle cirkels.

Razer Kunai

De Razer Kunai zijn de standaard ventilatoren van Razer. Ze worden geproduceerd in 120mm en 140mm met aRGB LED’s en hydraulische technologie om ze stil en snel te houden.

Om de aRGB ventilatoren goed aan te sturen, introduceert Razer ook een Pulse Width Modulator (PWM) voor de aansturing. Deze maakt het mogelijk om niet alleen de RGB LED’s, maar ook het hele functioneren van de koelers vanuit Razer Synapse aan te sturen.

Razer Hanbo

Wie een gemakkelijk watergekoeld systeem in elkaar gaat sleutelen, kan met de Razer Hanbo aan de slag. Deze kit bevat een CPU pomp die al gekoppeld is aan een radiator met drie Razer ventilatoren erop. Niet alleen Razer heeft aan de ontwikkeling van de kit gewerkt, maar ook een team van Asetek, waar ze veel ervaring hebben op dit gebied. De twee bedrijven gaan met meer van dit soort producten komen.

Razer Katana

Opvallend is dat Razer ook met een eigen ATX voeding (PSU) gaat komen. Deze bevat uiteraard ook een Razer ventilator en kan een vermogen tussen de 750 en 1.600 Watt leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.