LEGO lanceert haar grootste set ooit; de Titanic!

LEGO Titanic kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LEGO heeft deze week een nieuwe, bijzondere Creator Expert set aangekondigd. Het gaat om de nieuwe LEGO Titanic. Het econische schip mag je optrekken uit een doos met 9090 stukjes. Inderdaad, 9090 is niet het nummer van de set, maar het aantal plastic blokjes waar jij je op mag uitleven!

LEGO Titanic 10294 Opgebouwd

De nieuwe LEGO Creator expert set van de LEGO Titanic is dus een enorme dos met 9090 stukjes en heeft als productnummer het nummer 10294 meegekregen. Wanneer je het schip hebt opgebouwd, meet deze 135 centimeter lang, 44 centimeter hoog en is deze ook nog eens 16 centimeter breed.

LEGO Titanic Doos 10294

De bedrading, de gele, schuine schoorstenen, de vluchtsloepen. Aan de buitenkant is aan enorm veel detail gedacht. Toch blijft het daar natuurlijk niet bij. Op twee punten kun je de Titanic uit elkaar halen om de dwarsdoorsnede van het schip te bekijken. Zo kijk je in de motorruimte, maar ook naar de cabines van de gasten. De motorkamer kan zelfs gedeeltelijk uit het schip worden getrokken.

De LEGO Titanic is te koop vanaf 1 november 2021 voor €629,99.

LEGO Titanic kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram