Logo GadgetGear.nl
LEGO Titanic Doos 10294
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LEGO lanceert haar grootste set ooit; de Titanic!

LEGO heeft deze week een nieuwe, bijzondere Creator Expert set aangekondigd. Het gaat om de nieuwe LEGO Titanic. Het econische schip mag je optrekken uit een doos met 9090 stukjes. Inderdaad, 9090 is niet het nummer van de set, maar het aantal plastic blokjes waar jij je op mag uitleven!

LEGO Titanic 10294 Opgebouwd

De nieuwe LEGO Creator expert set van de LEGO Titanic is dus een enorme dos met 9090 stukjes en heeft als productnummer het nummer 10294 meegekregen. Wanneer je het schip hebt opgebouwd, meet deze 135 centimeter lang, 44 centimeter hoog en is deze ook nog eens 16 centimeter breed.

LEGO Titanic Doos 10294

De bedrading, de gele, schuine schoorstenen, de vluchtsloepen. Aan de buitenkant is aan enorm veel detail gedacht. Toch blijft het daar natuurlijk niet bij. Op twee punten kun je de Titanic uit elkaar halen om de dwarsdoorsnede van het schip te bekijken. Zo kijk je in de motorruimte, maar ook naar de cabines van de gasten. De motorkamer kan zelfs gedeeltelijk uit het schip worden getrokken.

De LEGO Titanic is te koop vanaf 1 november 2021 voor €629,99.

LEGO Titanic kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.