Nohting Ear(1)
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Carl Pei gaat weer smartphones maken

Na OnePlus startte Carl Pei het merk Nothing op. De eerste headset van het merk had een opvallend design, was retegoedkoop, maar was audio technisch ook echt net nothing. Het lijkt erop dat Carl zich nu toch weer op smartphones gaat richten en dat zou weleens heel interessant kunnen worden.

Die zet zou weleens heel interessant kunnen zijn. OnePlus begon als absolute prijsvechter. Met het merk Nothing zou Carl weleens hetzelfde kunnen doen. Een nieuw, hip merk met prijzen die voor jonge consumenten heel interessant zijn. De eerste smartphone zou begin 2022 uit moeten komen als we Tweakers.net mogen geloven (en dat doen we).

Ook zou Nothing dit jaar nog met een powerbank op de markt moeten komen. De Power (1). Met een powerbank kan niet heel veel fout gaan. Als Nothing daar een interessant design overheen kan gieten, zou dit weleens een heel bijzonder product kunnen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.