Logo GadgetGear.nl
Nanoleaf Lines
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit zijn de Nanoleaf Lines

Nanoleaf produceert al jaren decoratieve, modulaire, connected verlichting met enorm veel interactiviteit. Met de Lines introduceren ze wederom een modulair systeem van bijzondere verlichting.

Waar Nanoleaf normaal lichtpanelen produceert, zijn de Nanoleaf Lines echt een heel ander product. De Lines zijn namelijk backlit lichtbalken. Met andere woorden, ze worden zwevend voor jouw muur gemonteerd. Vanuit die positie schijnen ze hun licht als zijnde een soort wash over de muur heen. De LEDS beschijnen de muur in een hoek van 60 graden en elke lijn kan twee kleuren weergeven zodat je bijzondere overgangen kunt opbouwen.

De Nanoleaf Lines ondersteunen muziekprogramma’s. Standaard zijn er 7 geprogrammeerd. Je kunt hier zelf nog programma’s aan toevoegen. Ook reguliere animaties zijn zelf te programmeren zodat jouw licht kunstwerk nooit stil hoeft te staan.

Nanoloeaf ondersteunt tegenwoordig ook screen mirror. Via een app op jouw PC, synchroniseren de Nanoleaf modules met wat jij op jouw scherm ziet. Zo wordt je nog harder in jouw game of film gezogen.

Bovendien zijn ook de Nanoleaf Lines weer connected met zo’n beetje alles. Ze spelen dus graag samen met jouw Hue setup, maar bijvoorbeeld ook met jouw Razer Chroma verlichting. Wil je de lines zelf nog een kleurtje meegeven, dan kun je optioneel roze en zwarte opzetcovers bestellen.

De Nanoleaf Lines komen half november op de markt. Een starterset met 9 lines kost €199,99. Voor een starterkit met 15 lines betaal je €299,99. Drie losse lines kosten €59,99.

Nanoleaf Lines kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.