Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LEGO en Nintendo komen met het Super Mario 64 Vraagtekenblok

Na de LEGO NES, komt de plastic blokkenkoning opnieuw met een epische doos voor Nintendo fans. Ditmaal het Super Mario 64 vraagtekenblok dat niet alleen groot is, maar ook vol beweging.

Vanaf 1 oktober legt LEGO de nieuwe doos voor €169,99 in haar (digitale) schappen. Met deze doos bouw je niet alleen een iconisch onderdeel van de Super Mario wereld. Het gaat veel verder. Zo bouw je een paar Mario levels op miniatuur schaal. Je gaat onder anderen het kasteel van Princes bouwen.

Er zit ook een technisch element in het vraagtekenblok. De levels klappen er namelijk in, waardoor je een strakke kubus overhoudt. In de set zitten natuurlijk weer heel veel exclusieve onderdelen die je niet in andere LEGO sets zal tegenkomen. Dit is er dus echt één voor de verzamelaars.

Super Mario 64 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.