LEGO en Nintendo komen met het Super Mario 64 Vraagtekenblok

Super Mario 64 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Na de LEGO NES, komt de plastic blokkenkoning opnieuw met een epische doos voor Nintendo fans. Ditmaal het Super Mario 64 vraagtekenblok dat niet alleen groot is, maar ook vol beweging.

Vanaf 1 oktober legt LEGO de nieuwe doos voor €169,99 in haar (digitale) schappen. Met deze doos bouw je niet alleen een iconisch onderdeel van de Super Mario wereld. Het gaat veel verder. Zo bouw je een paar Mario levels op miniatuur schaal. Je gaat onder anderen het kasteel van Princes bouwen.

Er zit ook een technisch element in het vraagtekenblok. De levels klappen er namelijk in, waardoor je een strakke kubus overhoudt. In de set zitten natuurlijk weer heel veel exclusieve onderdelen die je niet in andere LEGO sets zal tegenkomen. Dit is er dus echt één voor de verzamelaars.

Super Mario 64 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram