Jooki introduceert nieuwe streaming speaker voor kids

In 2018 mochten we al eens een streaming speaker van Jooki ervaren. Het grappige aan de speakers is dat ouders playlists kunnen toevoegen. Die kunnen kinderen met poppetjes activeren, waardoor de speaker zonder scherm kan. Inmiddels is er een nieuwe uitvoering.

De Belgen achter Jooki komen nu dus met een opvolger. Het gaat om een WiFi speaker die gericht is op gebruikers van Spotify. Ook deze speaker maakt gebruik van NFC voor de Jooki ToyTouch poppetjes. Het gebruik van de speaker is dan ook helemaal gericht op de principes achter het Montessori onderwijs.

Jooki

Nieuw is dat je via Bluetooth ook een headset kunt koppelen, zodat kinderen ook privé kunnen luisteren naar muziek en audioboeken. De speaker heeft een accu die 8 uur meegaat.

De nieuwe Jooki krijgt een prijskaartje van $112,99 mee en komt standaard met twee Jooki tokens waar al playlists op staan. Pakketten met 6 tokens en 5 figuren zijn los te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram