Ikea en Sonos geven de Symfonisk tafellamp een make-over

De Ikea Symfonisk tafellamp was de best klinkende speaker van Ikea. Maar een jaar na de release merk ik thuis nog steeds dat er haters en lovers zijn voor het design. Iedereen die liever een wat strakker Sonos lampie wenst, heeft geluk. Ikea komt met de vernieuwde Symfonisk Tafellamp.

Vanaf half november, legt Ikea de nieuwe Symfonisk Tafellamp in de schappen. Bij de nieuwe uitvoering kun je nu kiezen uit een lampenkap van glas of textiel. Om je deze keuze te geven, worden de voet en de kap nu los verkocht. Daarnaast is het nog altijd mogelijk om de lamp in zowel de witte als de zwarte uitvoering te kopen. Zo krijg je dus meer opties dan voorheen. Daarnaast zijn de nieuwe lampenkappen gemaakt om het licht nog meer diffuus te maken.

Net als voorheen gaat er een E27 lamp in, en dat mag natuurlijk een slimme Tradfri lamp zijn zodat je hem met de Ikea hub kunt verbinden of die van Philips. De grote stroomschakelaar lijkt uit het ontwerp te zijn geschrapt.

De lampvoet gaat €129 kosten. De glazen kap €30 en de kap van textiel €20.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram