Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Philips Hue komt met 25 nieuwe lampen

Eerder deze week konden we al vertellen over de diepe integratie tussen Philips Hue en Spotify. Daar blijft het niet bij. Fabrikant Sygnify komt namelijk ook met 25 nieuwe Philips Hue lampen.

Het zijn zoveel nieuwe Philips Hue producten dat het lastig is om op ieder product even diep in te gaan. We houden het dus bij enkele highlights en verder heel veel toffe plaatjes. Zo komt Sygnify met nieuwe plaffondlampen, maar ook met hanglampen, inbouwspotjes, fillament lampen en nog veel meer.

Philips Hue Play

Ook in de Philips Hue Play lijn zien we uitbreiding van Fabrikant Sygnify. We zien een nieuwe Play Gradient die je op tafels en kastjes neer kunt zetten. Daarnaast is er een nieuwe light tube om een wat meer ‘arcade’ achtig effect aan jouw verlichting te kunnen geven. De Play lampen kunnen worden aangestuurd door de Play HDMI switch van Philips.

Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.