Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Philips Hue integreert nu met Spotify

In 2017 had The Voice of Holand een bijzondere primeur. Door de Hue app aan de RedRoom app te koppelen, werden de lampen met een speciale light track aangestuurd vanuit de studio. Zo ongeveer dezelfde technologie wordt nu onderdeel van de audiotracks van Spotify.

Vanaf vandaag is een nieuwe beta voor Philips Hue beschikbaar. Daarmee kun je de app aan je Spotify account koppelen. Dit hoeft niet eens een premium account te zijn. Wanneer je dan muziek afspeelt, stuurt Spotify een lightscript voor jouw lampen mee. Deze ervaring is bovendien te personaliseren in de nieuwe Hue app.

Om dit te kunnen gebruiken heb je recente, gekleurde Hue lampen van Philips nodig in combinatie met de Hue bridge. De oudste generatie lampen zijn niet geschikt voor entertainment functies net als Zigbee lampen van andere merken.

Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.