IFA: Philips Hue integreert nu met Spotify

Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

In 2017 had The Voice of Holand een bijzondere primeur. Door de Hue app aan de RedRoom app te koppelen, werden de lampen met een speciale light track aangestuurd vanuit de studio. Zo ongeveer dezelfde technologie wordt nu onderdeel van de audiotracks van Spotify.

Vanaf vandaag is een nieuwe beta voor Philips Hue beschikbaar. Daarmee kun je de app aan je Spotify account koppelen. Dit hoeft niet eens een premium account te zijn. Wanneer je dan muziek afspeelt, stuurt Spotify een lightscript voor jouw lampen mee. Deze ervaring is bovendien te personaliseren in de nieuwe Hue app.

Om dit te kunnen gebruiken heb je recente, gekleurde Hue lampen van Philips nodig in combinatie met de Hue bridge. De oudste generatie lampen zijn niet geschikt voor entertainment functies net als Zigbee lampen van andere merken.

Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram