IFA: JBL lanceert de Quantum 350 gaming headset

Met de JBL Quantum 350 lanceert het dochtermerk van Samsung een nieuwe gaming headset voor gamers. Deze nieuwe headset is draadloos en geschikt voor zowel PC als consoles.

De JBL Quantum 350 is een 2.4GHz draadloze headset met een accuduur van 22 uur. 5 minuten laden is goed voor 1 uur accuduur. De oorkussens zijn van traagschuim om een comfortabele speelervaring op te leveren. In de oorschelpen zijn 40mm drivers geplaatst met ondersteuning voor JBL’s QuantumSound en QuantumSurround. Het aanpassen van de eigenschappen van de headset doe je met de JBL QuantumEngine software op PC.

De headset is verder gecertificeerd voor Discord, Skype en TeamSpeak. De headset ligt later deze maand in de winkel voor €119.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram