Samsung Galaxy S21 FE
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Samsung Galaxy S21 FE geschrapt

Vorig jaar bracht Samsung de Galaxy S20 FE naar Europa. Goedkoper dan de S20 zelf en met de Qualcomm chipset in plaats van haar eigen Exynos. Voor de S21 lijkt de release van een FE uitvoering van de baan.

Samsung zou initieel van plan zijn geweest om de Samsung Galaxy S21 FE in oktober te releasen. Zoals het hoort, lekten renders al eerder uit Ook werd het toestel al in China aangemeld bij de autoriteiten, waardoor er zicht op de specs kwam.

Samsung Galaxy S21 FE

Tegen het Koreaanse DDaily zou een samsung woordvoerder hebben gemeld dat het release event nog voor aankondiging is geschrapt. Ook de lancering van het toestel zelf zou van de baan zijn. Mogelijke reden is het wereldwijde tekort aan chips. Chipfabrikanten als Samsung zelf, kunnen de vraag in de markt niet aan. De lancering van de Galaxy S21 FE zou nog meer druk leggen op de productie. Het is dus een jaar wachten of toch genoegen nemen met een S21 op basis van een Exynos chipset. En die is echt niet slecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.