OnePlus Urban Traveler Backpack Arctic White
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Winnen: OnePlus Urban Traveler Backpack Arctic White

Bij OnePlus in de shop is hij al haal lang niet meer te krijgen, maar wij geven er vandaag één weg. Ik heb het niet over een smartphone, maar de retestrak ontworpen OnePlus Urban Traveler Backpack Arctic White.

De OnePlus Urban Traveler Backpack Arctic White is dan wel wit, de stof is spat- en krasbestendig. Ik draag zelf ook al een maand een exemplaar met me mee en de kleur van het witte deel blijft mooi. Een goed stukje kwaliteitsstof dus. Naast het OnePlus logo zijn de ritsen rood om de merkidentiteit goed over te brengen in de tas. De kleur rood is immers dezelfde als van de rode laadkabel die je bij iedere smartphone krijgt en de kleur rood die ze in hun logo gebruiken. Lekker opvallend en sportief dus. En ja, stiekem past het ook wel een beetje bij onze uitstraling natuurlijk 😉

OnePlus Urban Traveler Backpack Arctic White

Naast dat ik zelf met zo’n flex rugtasje loop, mag ik ook één van de lezers van GadgetGear blij maken met zo’n kekke tas. Wil je deze rugtas van onze vrienden van OnePlus. winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af. Je hebt tot middernacht de tijd!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.