Samsung lanceert de Galaxy Buds2

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Ze zijn er eindelijk, de tweede generatie van de Buds. Samsung lanceerde deze nieuwe oordopjes gelijktijdig met de nieuwe toestellen uit de Galaxy Z Series.

De Galaxy Buds2 zijn oordopjes met een tweeweg audiosysteem erin. Ieder oortje komt met zowel een woofer als een tweeter. Actieve ruisonderdrukking mag natuurlijk niet ontbreken. Die is er dan ook op basis van 3 microfoons. Wanneer je een gesprek in gaat, zorgt een voice pickup unit ervoor dat jouw stem goed onderscheiden kan worden van ander geluid om je heen.

Met de ruisonderdrukking aan, gaan de oordopjes 5 uur mee. Zonder haal je 7,5 uur. Dit is wanneer je naar muziek luistert. Wanneer je aan het bellen bent, loopt de tijd terug naar 3,5 uur. In het doosje laden ze in 5 minuten voldoende op om een uur gebruikt te worden om naar muziek te luisteren. Het doosje zelf kan draadloos worden opgeladen.

Om de geluidskwaliteit hoog te houden, integreert Samsung een eigen Scalable codec. Die zal waarschijnlijk niet bruikbaar zijn op toestellen van andere merken. Daarnaast is er ondersteuning voor AAC en SBC.

De Samsung Galaxy Buds2 gaan €149 kosten.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram