Razer begint met testen van haar Zephyr mondkampje

Als eSporter wil je natuurlijk niet met een standaard, blauw mondkapje achter je tricked out gaming rig zitten. Razer kondigde al aan met een high-end mondkapje te komen. Deze gaat de Zephyr heten en Razer is al begonnen met beta testing van het mondkapje.

Het mondkapje komt met geavanceerde luchtfilters die 95% van het vuil uit de lucht moeten filteren. Er zitten twee verwisselbare luchtfilters in. Deze filters voldoen aan de strenge N95 normering om aan die 95% filtering te komen. Wanneer het mondkapje in de lader wordt geplaatst zal deze met UV-C licht bacteriƫn in de filters doden.

Om gamers sociaal te houden is de voorkant van het kapje transparant. Zo blijven gezichtsuitdrukkingen zichtbaar. Chroma verlichting is aanwezig om de luchtfilters te belichten, maar ook de mond. Zo zijn gezichtsuitdrukkingen ook bij weinig licht duidelijk zichtbaar.

De Razer Zephyr wordt in het laatste kwartaal van dit jaar verwacht. Aanmelden voor de beta kan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram