Razer Zephyr
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer begint met testen van haar Zephyr mondkampje

Als eSporter wil je natuurlijk niet met een standaard, blauw mondkapje achter je tricked out gaming rig zitten. Razer kondigde al aan met een high-end mondkapje te komen. Deze gaat de Zephyr heten en Razer is al begonnen met beta testing van het mondkapje.

Het mondkapje komt met geavanceerde luchtfilters die 95% van het vuil uit de lucht moeten filteren. Er zitten twee verwisselbare luchtfilters in. Deze filters voldoen aan de strenge N95 normering om aan die 95% filtering te komen. Wanneer het mondkapje in de lader wordt geplaatst zal deze met UV-C licht bacteriën in de filters doden.

Om gamers sociaal te houden is de voorkant van het kapje transparant. Zo blijven gezichtsuitdrukkingen zichtbaar. Chroma verlichting is aanwezig om de luchtfilters te belichten, maar ook de mond. Zo zijn gezichtsuitdrukkingen ook bij weinig licht duidelijk zichtbaar.

De Razer Zephyr wordt in het laatste kwartaal van dit jaar verwacht. Aanmelden voor de beta kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.