Halo Infinite Hardware
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Halo Infinite krijgt wel heel toffe hardware

Het zou dé launchtitel van de Xbox Series X|S moeten zijn, maar de nieuwe Halo werd naar achteren geduwd. Inmiddels is Microsoft klaar om de game net nadat Sinterklaas om de boot is gezet, te lanceren. Daarmee komt meteen een wel heel dikke hardware bundel op de markt waar menig eigenaar van een Xbox Series X misschien wel een traantje moet laten. Wat is dit mooi!

Halo Infinite Hardware

Vanaf 15 november is een speciale uitvoering van de Xbox Series X als pre-order beschikbaar. Deze komt meteen al met volledig gethematiseerde controller. Daarnaast krijgen gamers die al een Xbox Series X hebben gekocht, nog de kans om een Halo controller te kopen. Het gaat om de Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2 wireless controller. Via de Bol.com en CoolBlue links boven dit artikel, is de game zelf overigens al te reserveren voor zowel PC als Xbox.

Halo Infinite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.