Halo Infinite krijgt wel heel toffe hardware

Halo Infinite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Het zou dé launchtitel van de Xbox Series X|S moeten zijn, maar de nieuwe Halo werd naar achteren geduwd. Inmiddels is Microsoft klaar om de game net nadat Sinterklaas om de boot is gezet, te lanceren. Daarmee komt meteen een wel heel dikke hardware bundel op de markt waar menig eigenaar van een Xbox Series X misschien wel een traantje moet laten. Wat is dit mooi!

Halo Infinite Hardware

Vanaf 15 november is een speciale uitvoering van de Xbox Series X als pre-order beschikbaar. Deze komt meteen al met volledig gethematiseerde controller. Daarnaast krijgen gamers die al een Xbox Series X hebben gekocht, nog de kans om een Halo controller te kopen. Het gaat om de Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2 wireless controller. Via de Bol.com en CoolBlue links boven dit artikel, is de game zelf overigens al te reserveren voor zowel PC als Xbox.

Halo Infinite kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram