Etna lanceert rode Volkswagen koelkast

Etna, onderdeel van het Chinese HiSense, heeft een nieuwe, hippe koelkast in de schappen gezet. Het gaat om de Etna Volkswagen Bulli koelkast in bordeaux rode uitvoering.

Etna Volkswagen Bulli Koelkast

De koelkast verscheen al eens in een baby blauwe uitvoering, maar dat persbericht hebben we gemist. Omdat de koelkast een toch wel heel iconisch uiterlijk heeft meegekregen, pakken we hem dus nu even mee. De koelkast combineert het 60’s design van de Bulli met de koeltechnologie van vandaag. Je krijgt 229 liter koelruimte en daarin nog een 25 liter vriezer. Net als het de oude Bulli, is ook deze koelkast niet heel zuinig. Hij komt met energielabel E, maar dan heb je qua design in ieder geval wel een heel tof verhaal in jouw keuken staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram