Etna Volkswagen Bulli Koelkast
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Etna lanceert rode Volkswagen koelkast

Etna, onderdeel van het Chinese HiSense, heeft een nieuwe, hippe koelkast in de schappen gezet. Het gaat om de Etna Volkswagen Bulli koelkast in bordeaux rode uitvoering.

Etna Volkswagen Bulli Koelkast

De koelkast verscheen al eens in een baby blauwe uitvoering, maar dat persbericht hebben we gemist. Omdat de koelkast een toch wel heel iconisch uiterlijk heeft meegekregen, pakken we hem dus nu even mee. De koelkast combineert het 60’s design van de Bulli met de koeltechnologie van vandaag. Je krijgt 229 liter koelruimte en daarin nog een 25 liter vriezer. Net als het de oude Bulli, is ook deze koelkast niet heel zuinig. Hij komt met energielabel E, maar dan heb je qua design in ieder geval wel een heel tof verhaal in jouw keuken staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.