Bitcoin
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

De Bitcoin is weer lekker aan het klimmen

Het lijkt weer beter te gaan met dé cryptomunt der cryptomunten. De Bitcoin passeerde inmiddels alweer de $45.000. Dit zo’n twee en een halve week nadat de Bitcoin de $30.000 passeerde.

In April behaalde de Bitcoin nog haar hoogtepunt met een waardering van rond de $63.000. Toen Tesla besloot de munt niet meer te accepteren, geraakte deze even in een vrijeval. De reden die Tesla aanvoerde was omdat de munt niet milieuvriendelijk genoeg zou zijn. Tegelijkertijd bewees het bedrijf de waarde van de Bitcoin markt omdat het moeiteloos in korte tijd haar voorraad aan Bitcoin wist om te zetten in echte dollar.

Ondertussen proberen zowel de VS als China meer grip om de crypto markt te krijgen. Zo wilt de VS de belastingtarieven voor crypto winsten aanpassen en probeert China buitenlandse crypto juist buiten de deur te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.