Asus brengt ROG laptop uit met producer Alan Walker

Wie dacht dat gaming en muziek weinig met elkaar te maken hadden, zal door Asus worden verrast. De Taiwanese computerbouwer introduceerde gisteren de nieuwe ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition.

De Asus ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition is een 14 inch gaming laptop, met een focus op muziek en zijn eigen ontwerpen. Zo krijgt deze laptop voor ROG begrippen unieke kleuraccenten mee. Denk aan de Spectre Blue tint van de AniMe Matrix LED array. Er zijn stoffen riemen in het ontwerp opgenomen en ook de handtekening van Alan Walker staat erop. De doos waar de laptop in zit kan bovendien weer worden gebruikt als audiosampler, met samples van beroemde tracks van Alan Walker.

De ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition komt met een AMD Ryzen R9-5900HS chipset, 16GB DDR4 3.200MHz werkgeheugen, 1TB PCIe SSD opslag, een AMD Radeon RX 6800M met 12GB RAM, 2x 2.5 Watt speakers en 2x 0,7 Watt tweeters, WiFi en Bluetooth 5.1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Asus brengt ROG laptop uit met producer Alan Walker”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram