Yamaha YH-L700AA
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Yamaha introduceert over- en in-ear headsets

Yamaha presenteerde vandaag de YH-L700A over-ear headset. Daarnaast bracht het merk ook de nieuwe Yamaha TW-E3B op de markt. Een forse in-ear headset. Beiden hebben een zeer opvallende vormgeving meegekregen.

Yamaha YH-L700AA met 3D surround sound

De Yamaha YH-L700AA is een opvallende over-ear headset. De headset valt op doordat het merk heeft gekozen voor rechthoekige oorschelpen. Zoals vele headsets, is ook deze voorzien van actieve ruisonderdrukking. Opvallender echter is de ondersteuning voor 3D geluid. Daarbij ondersteunt de headset ook head tracking.

Om meteen met de deur in huis te knallen, bevat de headset zelfs 7 3D presets. Van cinema tot outdoor in concert hall. De audioverwerking wordt in de headset zelf uitgevoerd, waardoor het niet uitmaakt wat de audiobron is.

Yamaha TW-E3B met True Sound en Listening Care

De Yamaha TW-E3B is een true wireless headset met een forse behuizing. Ruimte genoeg voor een flinke klankkast dus. Waarin de oordopjes moeten opvallen is de Listening Care functionaliteit. Deze moet er voor zorgen dat ook bij een gericht volume, lage en hoge tonen prima te onderscheiden zijn.

Beschikbaarheid

De Yamaha TW-E3B gaat €99 kosten. De Yamaha YH-L700AA €549.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.