Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Samsung Cloud stopt eind deze maand

Heb jij nog een mooie, dikke Samsung Cloud abonnement met daarin je bestanden? Eind deze maand stopt deze cloud hosting service van Samsung. Microsoft komt direct met een oplossing voor iedereen die bestandsverlies vreest.

Je kunt je Samsung Cloud bestanden tot eind van de maand namelijk gemakkelijk overzetten naar Microsoft OneDrive. Hiervoor kun je Samsung Gallery – OneDrive sync gebruiken. Mocht je die optie niet hebben, dan kun je altijd nog je beelden handmatig downloaden uit de Samsung Cloud.

Eén reactie

  1. Zou handig zijn als de NAS-fabrikanten dit ook zouden doen. Ik ben helemaal klaar met die gratis cloud-diensten die met een promotie tijdelijk je meer opslag gunnen. Ik kreeg een x-aantal met mijn Samsung bij Onedrive, en die verloopt nu. Moet ik alles dus elders naar toe brengen of gaan betalen voor meer opslag.
    Ik knal gewoon alles op mijn NAS vanaf nu. Geen perfecte oplossing ivm bijv. brand en dergelijke, maar goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.