Samsung Cloud stopt eind deze maand

Heb jij nog een mooie, dikke Samsung Cloud abonnement met daarin je bestanden? Eind deze maand stopt deze cloud hosting service van Samsung. Microsoft komt direct met een oplossing voor iedereen die bestandsverlies vreest.

Je kunt je Samsung Cloud bestanden tot eind van de maand namelijk gemakkelijk overzetten naar Microsoft OneDrive. Hiervoor kun je Samsung Gallery – OneDrive sync gebruiken. Mocht je die optie niet hebben, dan kun je altijd nog je beelden handmatig downloaden uit de Samsung Cloud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Samsung Cloud stopt eind deze maand”

  1. Zou handig zijn als de NAS-fabrikanten dit ook zouden doen. Ik ben helemaal klaar met die gratis cloud-diensten die met een promotie tijdelijk je meer opslag gunnen. Ik kreeg een x-aantal met mijn Samsung bij Onedrive, en die verloopt nu. Moet ik alles dus elders naar toe brengen of gaan betalen voor meer opslag.
    Ik knal gewoon alles op mijn NAS vanaf nu. Geen perfecte oplossing ivm bijv. brand en dergelijke, maar goed.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram