PlayStation 5 10.000.000 keer verkocht ondanks schaarste

Goed nieuws voor Sony. Ondanks de schaarste aan hardware, heeft het bedrijf tien miljoen PlayStation 5 consoles weten te verkopen. Hoewel Microsoft met haar Xbox Series S|X wel redelijke hoeveelheden in de schappen weet te krijgen, blijft Sony moeite hebben om aan voldoende chips te komen.

De beperkte hoeveelheid consoles heeft ook effect op de verkoop van PlayStation 5 titels. Hoewel een groot aantal backward compatible is met de PlayStation 4, wist de launchtitle Spider-Man: Miles Morales tot nu toe slechts 6,5 miljoen exemplaren te verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “PlayStation 5 10.000.000 keer verkocht ondanks schaarste”

  1. Ik vind dit echt de slechtste release van Sony ooit! De ps5 is amper verkrijgbaar en ook de pre-orders zijn bar slecht. Ik hoop dat dit aan het eind van het jaar anders gaat worden.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram