NutriBullet lanceert de Baby Turbo Steamer

Er zijn van die gadgets die in een jong gezin super handig kunnen zijn. Zo ook de Baby Turbo Steamer. Een apparaat waarmee je niet alleen maaltijden met stoom kunt bereiden, maar ook klein speelgoed en andere zaken kunt steriliseren.

Met name dat laatste is erg interessant. Hoewel je als jonge ouder flesjes tegenwoordig prima in de vaatwasser kunt reinigen, blijft stoom een echte killer voor bacteriƫn. De Baby Turbo Steamer moet het steriliseren van flesjes en speelgoed een stuk gemakkelijker maken.

NutriBullet Baby Turbo Steamer

Daarnaast kun je dus ook voedsel met stoom bereiden en ontdooien. Wil je het blenden, dan heeft NutriBullet ook een Baby blender in haar assortiment.

De Baby Turbo Steamer komt met een steriliseerplaat en een ontdooiplaat. Je krijgt er ook een maatbeker en deksel bij. De onderdelen die met voedsel in contact komen, kunnen allemaal in de vaatwasser.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram