Review: Nutribullet Pro Exclusive

Nutribullet Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

De Nutribullet Pro Exclusive is eigenlijk een grote variant op de wel bekende Magicbullet van hetzelfde merk. Deze blender is met 900 Watt krachtiger en kan met bekers van 0,9 liter ook een hoger volume aan.

Unboxing

In de doos vinden we, zoals we onderhand gewend zijn van het merk, een overcomplete levering. Je krijgt meteen twee 0,9 liter bekers, twee drinkringen, twee tuitdeksels, één hakselmes en het motorblok. Daarnaast levert Nutribullet volop informatie en een paar basisrecepten mee. Mooi compleet dus!

Wat is Pro Exclusive?

Bij de Exclusive uitvoering van de Nutribullet Pro gaat het om uitvoeringen in exclusieve, matte uitvoeringen van de blender. Wij kozen mat grijs, maar er zijn ook mat witte, zwarte, mintgroene, roze, oranje en blauwe uitvoeringen.

Hoe gebruik je hem?

Sinds de uitvinding van de Magicbullet, bouwt Nutribullet alleen maar blenders die je ondersteboven moet gebruiken. Je draait het mes als deksel op een beker, draait de beker om en duwt hem in de motor. Door de beker omlaag te duwen, start je feitelijk de motor. Je kunt hem vergrendelen voor langere sessies, maar doorgaans gaat het proces al veel te snel om me daar zorgen over te maken.

Dit op de kop gebruiken heeft een groot voordeel. Namelijk dat je niet tijdens het blenden ingrediënten kunt toevoegen met het risico op spatten.

Het gebruik van de plastics die zijn gekozen heeft echter ook weer een nadeel. Je kunt er geen hete soep in maken. Ingrediënten mogen niet warmer zijn dan 21 graden. Op een warme zomerdag is dat dus onder kamertemperatuur. Goed onthouden 😉

Nutribullet Pro Exclusive

De rauwe specs

In deze blender ligt een compacte motor die toch een vermogen heeft van 900 Watt. In onze ervaring kun je daar prima ijsklontjes, zaden en andere harde materialen mee vermalen. Let wel, dit is een blender die maar op één snelheid draait; hard!

Geluidsoverlast

Blenders zijn lawaaimakers. Wanneer je in deze blender ijs of noten gooit, kan deze er ook wat van. Maar als je dat niet doet, dan valt toch op dat de Nutribullet Pro helemaal niet zo’n grote lawaaimaker is. Iets dat je ook terug zal zien in de video bij deze review. Al met al valt het me dus enorm mee.

Schoonmaak

We hebben allemaal een hekel aan de schoonmaak van keukenapparaten. Gelukkig kunnen, op het mes na, alle onderdelen van de beker gewoon in de vaatwasser. En doordat je twee bekers hebt, heb je geen stress over dat de beker net in de vaatwasser zit. Ideaal! Bovendien, in veel gevallen zal je merken dat even afspoelen al voldoende is om de boel weer schoon te hebben.

Conclusie Nutribullet Pro Exclusive

Wie geen al te grote blender zoekt, heeft met de Nutribullet Pro Exclusive een toch wel heel handige blender in huis. Het meeleveren van veel accessoires doet Nutribullet al jaren heel slim. Bovendien is het ontwerp erg minimalistisch, waardoor deze in menig keuken prima zal staan.

Nutribullet Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Compact
  • Nette vormgeving
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Veel accessoires

THE BAD

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram