Nothing gaat haar eerste 100 headsets veilen

Nothing Ear (1) StockX

Toen OnePlus voor het eerst smartphones ging verkopen, kon je ze alleen kopen op uitnodiging. Oud OnePlus voorman Carl Pei gaat nu iets vergelijkbaars doen met zijn nieuwe startup. Met Nothing gaat hij de eerste 100 producten voor de lancering al ter veiling brengen.

Nothing Ear (1) StockX

Het gaat hierbij om de eerste 100 exemplaren van de nieuwe Nothing Ear (1) headset. Dit is een true wireless headset met glazen (of in ieder geval doorzichtige) oordopjes. Echt heel veel meer dan onderstaande foto hebben we niet, maar Nothing weet het product nu al aardig te hypen.

Wil jij één van die honderd setjes? Dan moet je gebruik maken van StockX. Dit is een online biedplaats voor zeldzame objecten. Bijvoorbeeld PlayStation 5 consoles. De hoogste bieder krijgt daar het recht om het object voor die prijs te kopen.

Wanneer de Nothing Ear (1) live gaat op StockX verschijnen daar alle 100 exemplaren. De gene die de duurste koopt, krijgt nummer 1 van 100. De tweede nummer 2 van 100 etc. Het is dus een exclusieve, genummerde oplage. Hoe zuur is het wanneer je dan onderweg een oortje verliest?

Ondertussen blijft Nothing lekker mysterieus doen. We hebben echter nog nooit zoveel van het oordopje gezien als op de bijgesloten foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.