Nothing Ear(1) verkoopt eerste 100 exemplaren voor gemiddeld $327

Nothing Ear(1)

Volgende week zal Nothing haar Ear(1) headset presenteren. Nothing is het techbedrijf dat OnePlus oprichter Carl Pei heeft opgericht. De headset wordt enorm gehyped en zou $99 gaan kosten bij lancering.

Echter, in samenwerking met StockX was het mogelijk om één van de eerste honderd, genummerde exemplaren te kopen. De verwachtingen lagen enorm hoor. Nummer 1/100 werd gekocht voor $1.030. Dat is dus ruim tien keer de verkoopwaarde van de headset. Onderaan in de top tien ging de headset al voor $471 de deur uit. Het gemiddelde bedrag kwam hierdoor uit op $327.

Over hypen gesproken; we mogen sinds deze weer de vormgeving van het doosje met je delen 😉

Nothing Ear(1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.