Motorola Edge 20 Series
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit weten we al over de Motorola Edge 20

De 29ste wordt hij naar waarschijnlijkheid aangekondigd; de Motorola Edge 20. De nieuwe vlaggenschip killer van de Chinese smartphonebouwer, waarmee ze bij de eerste Edge enorm veel indruk wist te maken.

Lenovo’s Motorola is van oudsher immers een merk dat zich vooral op het lage- en middensegment richt. Met de komst van de eerste Edge deed Motorola al een stap omhoog en met de Razr klom het voorzichtig het hoge segment in.

3 toestellen

De Motorola Edge 20 Series zal drie toestellen beslaan. Dit is dus al meer dan die ene Edge die we hiervoor zagen. Het zou gaan om de Motorola Edge 20 Lite, de Motorola Edge 20 en de Motorola Edge 20 Pro.

Motorola Edge 20 Series

Verwachte specs

De toestellen komen met een 6,7 inch AMOLED display dat, als het goed is, weer gebogen over de randen moet lopen. Anders zou het toestel uiteraard haar ‘edge’ verliezen. De displays zouden op 120Hz draaien. De selfiecamera wordt achter een gaatje in het midden van het display verplaatst. De vingerafdrukscanner komt niet onder het display. Die wordt achter de powerknop geplaatst.

Er wordt gesproken over de Qualcomm Snapdragon 778G chipset, maar ook de mogelijkheid dat het Pro model een snellere chipset krijgt. Qua geheugen wordt er gesproken over 6GB tot 8GB en 128GB tot 256GB opslag.

108 megapixels

De camera lijkt weer een indrukwekkend verhaal te worden in deze generatie Edge. De hoofdcamera zou 108 megapixels tellen met daarnaast een 16 megapixel telezoom en 8 megapixel groothoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.