iPhone 12 Pro Gold
Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

5x de leukste cadeaus voor een gadget-liefhebber

Weet jij ook nooit wat je voor je man, vriend, vader of broer moet kopen voor zijn verjaardag? Grote kans dat hij wel van goede gadgets houdt. Gelukkig zijn er op dit gebied veel mogelijkheden om als cadeau te geven. We helpen je op weg met 5 tips.

  1. Bluetooth speaker

Is degene voor wie je op zoek bent naar een cadeau een echte muziekliefhebber? Dan is het geven van een speaker een goed idee! Je vindt ze in allerlei soorten en maten, waardoor er vast één bij zit die past bij de jarige. Zo heb je tegenwoordig speakers met een stoere retro-look, maar ook hele strakke designs. Doordat de speakers te verbinden zijn met Bluetooth kun je ze makkelijk verplaatsen en zijn ze overal neer te zetten. Luistert de jarige vaak muziek tijdens het douchen? Kies dan voor een speaker die waterdicht is. De damp die vrijkomt bij het douchen is voor veel speakers niet bevorderlijk.

  1. Smartphone upgrade

Zit de jarige altijd met zijn smartphone in zijn hand? Dan zal diegene zeker blij worden van een nieuw hoesje. Op internet vind je smartphonehoesjes voor iedere telefoon. Zelfs voor de nieuwste iPhone kun je al een iPhone 12 hoesje vinden. Vind je het niet leuk om een standaard hoesje te geven? In dat geval kun je gaan voor een gepersonaliseerde variant. Je kunt dan zelf een telefoonhoesje ontwerpen en voorzien van bijvoorbeeld een foto of de naam van degene aan wie je hem wil geven.

Apple iPhone 12

  1. Let’s shave

Baarden zijn op dit momenteel helemaal in trek. Heb jij ook te maken met zo’n hippe baarddrager? Verras hem dan met een nieuw scheerapparaat. Ook op dit gebied heb je tegenwoordig erg veel mogelijkheden. Kies er dan één met veel trimmogelijkheden zodat er optimaal gevarieerd kan worden in de lengte en de outline van de baard. Om het helemaal af te maken kun je er natuurlijk ook een ouderwets scheermes en een lekkere scheerschuim bij doen om zo het ultieme barber-gevoel te creëren.

Philips OneBlade

  1. Hello, who’s there?

Een gadget die je bijna zou vergeten is de videodeurbel. Toch zijn deze bijna niet meer weg te denken. Met de komst van het mooie weer zijn de inbrekers vaker actief. Het geven van een videodeurbel is daarom een leuk, maar ook erg handig cadeau. Videodeurbellen zijn er in allerlei mooie designs en de meeste soorten zijn handig aan te sluiten op de smartphone. Hierdoor kun je je woning altijd in de gaten houden, ook wanneer je niet thuis bent. Daar komt bij dat wanneer een inbreker zo’n systeem ziet hangen, hij wel twee keer nadenkt voordat bij dat huis naar binnen probeert te komen.

Arlo Essential Draadloze Deurbel

Extra tip: vind je het moeilijk om een keuze te maken, of weet je niet precies van wat voor gadgets de jarige houdt? Dan is het natuurlijk ook altijd leuk om een cadeaubon of voucher te kiezen die de gelukkige bij een gadgetstore kan inleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.