WWDC Highlights: WatchOS 8

Het kleinste OS van Apple is al jaren Apple Watch OS. In Apple WatchOS 8 vinden we een paar opmerkelijke nieuwe features terug.

Zo wordt het nu mogelijk om foto’s als watchface te gebruiken. Zo kun je jouw Apple Watch nog verder personaliseren. Dit ga je overigens doen in de nieuwe portret watchface. Ook wordt het mogelijk om vanuit WatchOS apps gifjes naar anderen te sturen.

Het nieuwe Watch OS moet ook meer bezig zijn met het mentale welzijn van de gebruiker. De Apple Reflect functie zal jou bijvoorbeeld vragen gaan stellen. Vragen om voor jezelf te beantwoorden en daarmee even stil te staan bij gebeurtenissen in jouw leven.

Het nieuwe systeem gaat ook de combinatie van slaap en ademhaling beter in de gaten houden. Zo kan de Apple Watch mogelijk slaap apneu en andere problemen signaleren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram