Nothing Sound of Change Uitnodiging
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nothing zal op 27 juli haar Ear 1 headset presenteren

Nothing is het nieuwe bedrijf van OnePlus oprichter Carl Pei. De Chinese zakenman lanceerde het merk afgelopen jaar en liet tot nu toe vooral weten welke investeerders allemaal in zijn startup geloven, waaronder YouTube influencer Casey Neistat. Het eerste product komt er nu toch echt aan.

Nothing liet al eerder doorschijnen met een true wireless headset de markt te willen bestormen. Volgends het merk is daar zeker nog ruimte voor een onderscheidend product. Eerder al liet Nothing het ontwerp doorschijnen. Toch stelde het merk de presentatie nu uit naar 27 juli. Dan zal Nothing haar Sound of Change presenteren om 15:00 Nederlandse tijd.

Nothing Ear 1 Teaser

Waarom Nothing is opgericht is nog niet geheel duidelijk. Qua merkpropositie (het gebruik van wit en rood) zien we een duidelijke link met het merk OnePlus (net als Oppo, Vivo en Realme onderdeel van BBK Electronics). Bovendien lanceren alle BBK merken al een tijdje goede headsets, waaronder true wireless oplossingen.

Pei gaf eerder al aan in interviews dat Nothing, in tegenstelling tot OnePlus, niet één basisproduct zal voeren waar het expert in zal zijn. We zouden in verschillende categorieën producten van het merk mogen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.