Kingston Fury
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Kingston keert terug naar gaming met Fury

In februari verkocht Kingston haar HyperX divisie aan het grote HP. Deze verkoop omvatte de divisie die headsets, muizen, toetsenborden en andere gaming accessoires produceerde. Onder het merk vielen traditioneel ook Flash opslag en DRAM producten.

Die producten waren al langer in de markt te vinden onder de naam HyperX Fury. Daar slopen ze bij Kingston nu heel handig het merk HyperX uit, waardoor Fury overblijft. Kingston Fury wel te verstaan.

Op korte termijn mogen we nieuwe Kingston Fury DRAM producten verwachten. Kingston Fury Renegade modules zullen de lijn aanvoeren met DDR4 snelheden tot 5.333MHz. Daaronder komt de Kingston Fury Beast lijn met DDR3 en DDR4 modules tot 3.733MHz, optioneel met LED verlichting. Aan de basis zal de Kingston Fury Impact lijn staan met DDR3 en DDR4 geheugen tot 3.200MHz.

In het derde kwartaal zal Kingston ook DDR5 geheugen lanceren in de Fury lijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.