Spotify Premium Duo
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Storytel audioboeken komen naar Spotify

Voor het luisteren naar audioboeken zit je binnenkort niet langer vast aan de Storytel app. Het bedrijf heeft een deal gemaakt met Spotify, waardoor de luisterboeken binnenkort ook via de Spotify app te beluisteren zijn.

Net als Spotify, is Storytel een wereldwijd opererende organisatie. Storytel heeft een portfolio van meer dan 500.000 ingesproken boeken. Daarvan zijn er maar liefst 250.000 Nederlands.

De aanpak van Spotify lijkt een beetje op wat Amazon Prime Video doet met externe aanbieders van content. Ook hier moet je namelijk nog een apart abonnement afnemen bij Storytel om toegang te krijgen tot de luisterboeken. De samenwerking zorgt er dus vooral voor dat het gebruik van Storytel gemakkelijker wordt wanneer je ook Spotify gebruiker bent. Het voordeel voor Storytel is dat meer gebruikers met haar audioboeken in aanraking komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.