Razer Orochi V2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer’s Orochi V2 muis kan 900 uur door op één AA batterij

Razer heeft deze week de bijzondere Razer Orochi V2 gelanceerd. Een muis die gebruik kan maken van Bluetooth Low Energy. Op basis van dat profiel kun je de muis 900 uur gebruiken op één acculading.

Razer staat bekend om haar 2.4GHz technologie. Deze wordt doorgaans gebruikt met haar dongle voor low latency, wat heel belangrijk is voor gamers. Maar er zijn ook veel kantoorgebruikers die voor de hardware van Razer kiezen. Daar is low latency net wat minder belangrijk. Net als wanneer een gamer achter zijn of haar huiswerk zit.

Razer Orochi V2

Met de Orochi V2 ondersteunt Razer nu Bluetooth Low Energy. Dat profiel kent een wat hogere latency, maar daar krijg je dus een accuduur van 900 uur voor terug. Op een muis van 60 gram (ex. batterij) is dit een stevige prestatie. Maar wat als je toch gebruik maakt van die 2.4GHz low-latency Razer Hyperspeed Wireless verbinding? Dan zit deze muis nog altijd op 425 uur gebruik.

Razer Orochi V2 Greep

Qua design is de Razer Orochi V2 gemaakt voor de gemiddelde gebruiker. Dit wil zeggen dat je de muis in zowel de klauwgreep als de palmgreep en de vingergreep kunt gebruiken. Daarbij rusten jouw vingers op de Razer Mechanical Mouse Switches van de tweede generatie.

Razer Orochi V2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.