Razer lanceert de BlackWidow V3 Mini Hyperspeed

Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed

Afgelopen week presenteerde Razer een nieuw minimalistisch gaming keyboard. De BlackWidow V3 Mini Hyperspeed is de derde generatie uit de BlackWidow familie en is volledig draadloos.

Eerder dit jaar reviewden we al de Razer Huntsman Mini. Onder de fans van Razer bleek ook behoefte voor een draadloze versie. Om de latency onder controle te houden, komt de BlackWidow V3 Mini Hyperspeed met Razer’s eigen Hyperspeed 2.4GHz technologie. Devices die geen poort over hebben voor de dongle, kunnen het keyboard ook via Bluetooth koppelen. Daarmee is het keyboard dus ook geschikt voor smartphones, tablets etc.

De BlackWidow V3 Mini Hyperspeed is dus een 65% keyboard. Dit wil zeggen dat het echt een gaming keyboard is dat is teruggebracht tot de kern. Dus geen numpad, geen media keys, geen F# functietoetsen etc. De pijltoetsen en een aantal basis functietoetsen zijn zo verwerkt dat ze naadloos aansluiten op het klavier. Bovendien zijn de keys op dit keyboard net even wat hoger gezet. De toetsen zijn op een aluminium frame geplaatst.

Natuurlijk is de Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed voorzien van Razer mechanische switches en doubleshot ABD keycaps. De switches gaan 80 miljoen toetsaanslagen mee, dus ook jouw kleinkinderen kunnen er nog op los gaan. De toetsen zijn voorzien van N-key rollover en er zijn macro combinaties mogelijk. Het toetsenbord registreert aanslagen op 1.000 Hz ultrapolling.

Het keyboard is op te laden via USB-C. Na een enkele laadbeurt, gaat het keyboard 200 uur mee. Waarschijnlijk is dat wel met de Razer Chroma verlichting uit.

De Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed is nu te koop voor €189,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.