QNAP TS-130
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

QNAP lanceert de goedkope TS-130 NAS voor thuis

QNAP heeft een nieuwe NAS voor thuis gepresenteerd. De QNAP TS-130 is gebouwd voor mediabeheer en streaming in combinatie met snapshot beveiliging voor jouw belangrijkste data.

QNAP TS-130

De babyblauwe TS-130 is echt gemaakt voor thuisgebruik. De NAS is opgetrokken op basis van een RTS1295 quad-core chipset van Realtek. Deze quad-core processor heeft een topsnelheid van 1.4GHz in combinatie met 1GHz werkgeheugen. De NAS is gebouwd voor 1Gpps SATA harddrives. De data op de drives kan met AES-256 encryptie worden beveiligd. De chipset komt met actieve koeling in de vorm van een ventilator. Er pas 1 harddrive in de NAS, dus het spiegelen van data op een tweede drive als back-up bij uitval behoort niet tot de opties, wat volledige dataverlies zal betekenen.

Met Hybrid Backup Sync kunnen Windows en Mac gebruikers backups maken naar de NAS. Met Qsync is het mogelijk bestanden over verschillende apparaten te synchroniseren. Voor het streamen van media op de NAS kun je apps als Plex installeren.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.