Logo GadgetGear.nl
Logitech Scribe
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech maakt whiteboards streambaar met de Scribe

In deze online tijd lijken het vooral de kleine ondernemingen te zijn die gewaagde, creatieve concepten lanceren. Toch zien we ook Logitech nu iets heel tofs doen met de Logitech Scribe; een nieuwe tool waarmee je het klassieke whiteboard kunt streamen.

Logitech Scribe

De Scribe is een content camera die boven het whiteboard komt te hangen. Hij legt het beeld met een verhoogde helderheid vast. Met de meegeleverde draadloze knop kun je jouw scribe sessie vanaf het whiteboard direct streamen in jouw vergadertool. Daarbij is er al een diepere integratie met Zoom Rooms. Later dit jaar volgt diepere ondersteuning met Teams Rooms. Voor andere video apps reageert de Logitech Scribe als USB camera.

De Logitech Scribe is gemaakt voor whiteboards tot 1.80×1.20 centimeter en kost €1.299 exclusief whiteboard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.