Discovery+ gaat mogelijk ook HBO en andere Warner content voeren

De Amerikaanse netwerk operator AT&T en Discovery hebben een overeenkomst gesloten waarbij de bedrijven Discovery en WarnerMedia samengaan. Voor liefhebbers van streaming diensten kan daarmee een hoop veranderen in Nederland.

In de VS hebben Warner en DC al langer een eigen streamingdienst. In Nederland is de content van Warner verzadigd over verschillende streamingdiensten. Zo is veel HBO content te vinden op het streamingplatform van Ziggo Go.

Ondertussen is Discovery+ ook in Nederland gelanceerd. Die dienst bevat content van Discovery’s eigen netwerken. Dat zijn Discovery, Food, HGTV, ID, TLC, Eurosport en meer. Met deze deal zou Discovery+ mogelijk nu ook de content van HBO, CNN, Cartoon Network, TNT, DC en een aantal andere labels kunnen krijgen. Daarmee is het natuurlijk ook de vraag of, na Disney/FOX, ook Warner content terug gaat trekken van Netflix en lokale partijen als Ziggo. Hoe dan ook, met deze deal zou Discovery weleens veel interessanter kunnen worden als streamingdienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram