Acer FA100-512GB NVMe SSD
Arjan Olsder
Arjan Olsder

BWIN sluit deal voor het produceren van Acer geheugen en opslag

Wanneer we een Acer openen, treffen we daarin altijd geheugen en opslag van andere merken aan. Daar komt nu verandering aan. Het Amerikaanse merk BWIN heeft nu een licentie gescoord op het Acer merk voor het produceren van geheugen en opslagruimte.

Acer FA100-512GB NVMe SSD

Het lijkt hierbij te gaan om relatief basic en geheugenproducten, waarbij de relatie wordt gezocht tussen prijs en prestaties. Onder het Acer merk zal BWIN M2. NVMe opslag produceren alsmede SATA 2.5 inch SSD’s. Ook mag je SO-DIMM geheugen verwachten onder het Acer merk met modules van 8GB tot 32GB en van 2.666MHz tot 3.600MHz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.