Zens lanceert draadloze laders die gemakkelijk in jouw interieur integreren

Wil jij jouw bureau zo ombouwen dat je meteen het gemak van een draadloze lader tot je beschikking hebt? Het Nederlandse Zens lanceerde deze week twee laders die je gemakkelijk integreert in jouw bureaublad.

De nieuwe draadloze laders zijn zeer plat en komen met een korte kabel met daaraan een ronde DC plug. Door deze aanpak te kiezen, is het voldoende om een klein gaatje in je bureaublad te boren. Daarna zakt het laadkabeltje erdoor en kun je hem al aansluiten. Het enige dat je op het bureau ziet is een platte ronde schijf waarop je jouw gadgets draadloos kunt laden.

Zens Qi Lader

Zens komt met zowel een 10-Watt als een 15Watt uitvoering van de draadloze lader. De 10 Watt uitvoering gaat €49,99 kosten. Voor de 15 Watt betaal je €69,99. De laders zijn compatible met alle Qi compatible apparaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram