PlayStation Plus Logo
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Na Bravia Core ook streaming dienst voor PlayStation onderweg

Sony lanceerde eerder deze maand haar Bravia Core videostreamingdienst. Een dienst exclusief afgestemd op de hardware van haar Bravia TV’s. Nu zou Sony ook aan een vergelijkbare dienst voor PlayStation gebruikers werken.

De nieuwe PlayStation Plus dienst zou het mogelijk maken voor gamers om een Video Pass aan te schaffen. In de testperiode kunnen PlayStation gebruikers hiermee gratis naar series en films van Sony Pictures kijken. Of ook content van andere studio’s aangeboden zal worden is nog onbekend. De dienst zou vooralsnog alleen in Polen worden getest.

Eén reactie

  1. Denk dat de vraag vooral moet zijn wat voor dienst dit precies is. Is het echt zoals Bravia Core? Dus met hoge bitrate die in de buurt van bluray komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.