Arjan Olsder
Arjan Olsder

Na bitcoin ook ethereum hard aan het groeien

Goed nieuws voor investeerders in crypto munten. Na de enorme groeistuipen van de bitcoin, is ook de ethereum munt aan een sprint begonnen. Ethereum is op bitcoin na, de grootste crypto munt.

Hoewel de afstand nog enorm is, steeg de munt onverwacht naar een waarde boven de $2.100. Daarmee is de munt sinds het begin van het jaar drie keer over de kop gegaan. Een jaar geleden zat de koers zelfs nog onder de $150.

De reden dat de munt aan het stijgen is, ligt mogelijk bij betalingsprovider Visa. Deze creditcard maatschappij heeft laten weten de ethereum blockchain te gaan gebruiken. Daarnaast liet een grote Amerikaanse investeerder weten dat ethereum deel uitmaakt van zijn portfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.