Logo GadgetGear.nl
Lenovo Legion Phone Duel 2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Lenovo introduceert de bizarre Legion Phone Duel 2

Lenovo heeft haar nieuwste gamingphone geïntroduceerd. Hoewel merken als Xiaomi, Oppo en OnePlus zich met gewone smartphones steeds meer op de gamer richten, gaat de Legion Phone Duel 2 duidelijk een stap verder.

Lenovo Legion Phone Duel 2

Net als de grote vlaggenschip smartphones van dit moment, levert Lenovo de smartphone op basis van de Qualcomm Snapdragon 888 chipset. Met 18GB LPDDR5 werkgeheugen krijg je heel wat meer werkgeheugen dan bij reguliere vlaggenschepen. Je krijgt op het toestel ook 512GB UFS 3.1 werkgeheugen.

Lenovo Legion Phone Duel 2 Twin Turbo Fan

Wat deze smartphone nog meer gaming maakt, is dat Lenovo werkt met actieve koeling. In deze telefoon stoppen ze een twin turbo fan. Daarnaast krijg je ook nog octa-trigger controls en dubbele haptische feedback.

Om op te gamen krijg je een fors 6,92 inch AMOLED HDR10+ display met een FullHD+ resolutie. Het display draait op een snelheid van 144Hz in combinatie met een 720Hz sampling rate. Dit laatste is om zo snel mogelijk jouw aanrakingen te registreren.

Om jezelf te streamen krijg je een 44 megapixel selfiecamera en vier microfoons voor ruisonderdrukking. De accu meet 5.500mAh aan capaciteit, wat een upgrade is van 10% ten opzichte van de vorige. Is jouw accu leeg, kun je hem met een 90 Watt lader opladen. Daarvoor beschikken zowel de telefoon als de lader over dubbele USB-C poorten!

Lenovo Legion Phone Duel 2 Dual Charge

Beschikbaarheid

Ondanks de stevige specs, valt de prijs van de Legion Phone Duel 2 nog wel mee. €799 voor de 12GB/256GB uitvoering zonder dock of €999 voor de 16GB/512GB uitvoering met dock. De 18GB versie lijkt niet naar Nederland te komen.

Eén reactie

  1. Ik vraag me alleen af of er in Nederland een provider deze telefoon gaat aanbieden. Ik denk dat deze alleen los te kopen gaat zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.