Logo GadgetGear.nl
Picture of Robert Gunsing
Robert Gunsing

Husqvara onthult E-Pilen Concept

Husqvarna Motorcycles gaat de toekomst in met een emissievrije productlijn om het merk uit te breiden, niet alleen voor bestaande rijders maar ook voor een heel nieuw publiek.

Geïnspireerd door het baanbrekende design van de succesvolle Vitpilen en Svartpilen modellen, biedt het merk met het E-Pilen Concept een verleidelijke visie op hoe zijn toekomstige stap naar elektrische stedelijke mobiliteit eruit zal zien.

Met een vermogen van 8 kW en een actieradius van 100 km is het E-Pilen Concept ontwikkeld voor de stedelijke rijder.

Husqvarna Motorcycles heeft een open benadering aan ten aanzien van de accumogelijkheden, wat het parallelle voordeel van zowel vaste als verwisselbare oplossingen bevordert. De E-Pilen Concept Bike is voorzien van een modulair en verwisselbaar accusysteem waarmee de accu kan worden verwisseld.

Husqvarna Motorcycles wil nieuwe producten ontwikkelen die toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijk spectrum van rijders. De E-mobility range zal naar eigen zeggen richting zijn om het rijplezier en de dynamiek te behouden en voortzetten.


De ontwikkeling van de E-mobiliteitslijn schijnt al ver te zijn gevorderd, binnenkort komt er meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.