Husqvara onthult E-Pilen Concept

Husqvarna Motorcycles gaat de toekomst in met een emissievrije productlijn om het merk uit te breiden, niet alleen voor bestaande rijders maar ook voor een heel nieuw publiek.

Geïnspireerd door het baanbrekende design van de succesvolle Vitpilen en Svartpilen modellen, biedt het merk met het E-Pilen Concept een verleidelijke visie op hoe zijn toekomstige stap naar elektrische stedelijke mobiliteit eruit zal zien.

Met een vermogen van 8 kW en een actieradius van 100 km is het E-Pilen Concept ontwikkeld voor de stedelijke rijder.

Husqvarna Motorcycles heeft een open benadering aan ten aanzien van de accumogelijkheden, wat het parallelle voordeel van zowel vaste als verwisselbare oplossingen bevordert. De E-Pilen Concept Bike is voorzien van een modulair en verwisselbaar accusysteem waarmee de accu kan worden verwisseld.

Husqvarna Motorcycles wil nieuwe producten ontwikkelen die toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijk spectrum van rijders. De E-mobility range zal naar eigen zeggen richting zijn om het rijplezier en de dynamiek te behouden en voortzetten.


De ontwikkeling van de E-mobiliteitslijn schijnt al ver te zijn gevorderd, binnenkort komt er meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Robert Gunsing
Sinds 2015 volgt Robert Gunsing de wereld van innovatie & duurzame vervoersmiddelen. Voor GadgetGear stort Robert zich op (elektrische) motoren, auto's en alles wat daarbij komt kijken. Niet alleen schrijft Robert hierover, met zijn adviesbureau Mobilyze helpt hij bedrijven en gemeenten op dit gebied.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram