Fitbit komt met een sieraadwaardige fitness tracker

Fitbit kennen we al jaren van de wearables. Qua design zijn het nooit echt alledaagse producten geweest. Met de komst van de Fitbit Luxe komt hier verandering in.

Fitbit Luxe kleuren

De Fitbit Luxe is nog niet aangekondigd, maar zou een revamp moeten zijn van de Fitbit Inspire 2. Daarbij ligt de focus op het maken van een mooier bandje en het gebruik van hoogwaardiger materialen om de kast vorm te geven.

Fitbit Luxe

Op gelekte afbeeldingen die Winfuture in handen kreeg, zien we een hartslagsensor en de bekende aansluitingen voor de lader. Daarnaast zien we een aardig kleurendisplay, maar de kans is groot dat dit display niet groot genoeg is om de hele voorkant van beeld te voorzien. De lancering van de Fitbit Luxe zou volgen op de nieuwe Fitbit voor kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Fitbit komt met een sieraadwaardige fitness tracker”

  1. Fitbit heeft goede software. Maar onderdeel van hun selling-point is dat ze er ook exclusief uit zien. Dus waarom iets introduceren dat lijkt op de MiBand en Huawei-band? Die hoogwaardige materialen, zie je dat er ook meteen aan af?

    En hoe ze met garantie omgaan is op zich goed, ze sturen snel een nieuwe op. Maar wat zegt dit over de marge die ze op dit soort producten maken?

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram