Eindelijk kun je games opslaan op externe opslag van de PS5

Goed nieuws voor de enkeling die een PlayStation 5 in huis heeft weten te halen. Gebruikers van de zeldzame spelcomputer klaagden al een tijdje dat de interne opslag te snel vol zat en dat de M.2 uitbreiding op  het moederbord nog steeds niet werkt.

Voor die gebruikers zal de update van morgen veel nieuw spelplezier brengen. Na de update is het namelijk mogelijk om externe opslag aan de PlayStation 5 te koppelen en daarop jouw games op te slaan. Dat wil zeggen… er zit een heel belachelijk belangrijk addertje onder het gras.

Je kunt games namelijk alleen als back-up naar de externe opslag verplaatsen. Wanneer ze daar op staan, zijn ze niet speelbaar. Daarvoor moet je ze dan eerst weer terug verplaatsen naar de interne opslag. Voor gebruikers met traag internet is dit nog altijd beter dan games iedere keer eerst weer opnieuw moeten downloaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram