Twitter Spaces optent de aanval op Clubhouse

Twitter faalde al eens met Vine, een netwerk voor korte social video’s. Dat werd gelanceerd als antwoord op het populaire SnapChat dat toen al veel meer tractie had. Nu probeert Twitter het opnieuw met Twitter Spaces, het alternatief voor Clubhouse. En Twitter Spaces is wel beschikbaar op Android.

Twitter Spaces

Inmiddels zitten er naar schatting een miljoen Nederlanders op het Clubhouse platform. Groei van het platform wordt extreem gehinderd doordat de makers geen oog hebben gehad voor de Android gebruiker. Overigens hebben ze wel onlangs een Android developer aangenomen.

Hoe dan ook, er ligt een enorme markt open. Twitter lanceerde Twitter Spaces al op iOS en nu ook op Android. Daarmee ligt Twitter voor in de race om social audoio, maar het is maar de vraag of ze de vibe van Clubhouse kunnen repliceren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram