TomTom Go Discover komt met 7 inch display

TomTom Go Discover kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Wie ons een beetje volgt, weet dat we anno nu nog steeds enorm fan zijn van navigatiesystemen in de auto. Het Nederlandse TomTom is nog altijd bezig met ontwikkeling van nieuwe systemen en lanceerde deze week de TomTom Go Discover series met 5”, 6”en 7” displays.

TomTom Go Discover 7 Inch

De nieuwe 7 inch TomTom Go Discover komt met een HD display en een krachtigere speaker. Daarnaast belooft TomTom een vereenvoudigde interface. Het updaten van kaarten verloopt via WiFi en kaarten worden wekelijks bijgewerkt. De nieuwe chipset zou het systeem sneller dan ooit moeten maken. Wel lijkt TomTom van de eSIM af te stappen. Voor live verkeersupdates en flitsers is nu de bluetooth verbinding nodig, waar je dit voorheen nog af kon kopen in de luxere uitvoeringen van de systemen. Bovendien zijn de live services beperkt tot 1 jaar, waarna je een abonnement moet aanschaffen. Uiteraard is deze stap van TomTom niet heel raar. De markt voor deze apparaten wordt kleiner, dus moet je zorgen dat er stabiele inkomsten ontstaan om de ontwikkeling van diensten en het updaten van inhouden te kunnen blijven betalen.

Beschikbaarheid

  • TomTom Go Discover 5 inch €229,99
  • TomTom Go Discover 6 inch €259,99
  • TomTom Go Discover 7 inch €299,99

TomTom Go Discover kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram