Sony onthult controllers nieuwe VR bril voor PS5

Hoewel Sony PlayStation hard to get blijft spelen met de PlayStation 5, ontwikkelt het bedrijf wel door aan accessoires voor de console. Zo presenteerde Sony deze week de controllers voor haar nieuwe VR bril.

De nieuwe controllers zijn een heel stuk groter dan die van de vorige generatie PlayStation VR. Deze vallen als een soort handschoen om je hand heen. Het vasthouden zou hierdoor veel meer natuurgetrouw zijn dan bij de vorige controllers. Net als bij de Oculus Quest controllers van Facebook, kunnen deze de positie van de handen detecteren zonder dat er een knop hoeft te worden aangeraakt.

Sony PlayStation VR Controllers

Ook krijgen deze controllers dezelfde haptische feedback die ook in de nieuwe DualSense controllers van de PlayStation 5 te vinden is.

De nieuwe PlayStation VR bril is nog niet publiek gemaakt. Wel spreekt Sony de verwachting uit dat deze met nog maar één kabel werkt. Volledig kabel-vrij gamen zoals bij de Oculus Quest brillen lijkt daarmee nog niet in beeld voor Sony.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram