Samsung Galaxy A Series krijgt 5G en 120Hz displays

Samsung Galaxy A72

Samsung presenteerde gisteren haar nieuwe Galaxy A Series. De headliners in die series zijn de Samsung Galaxy S52 en de Samsung Galaxy A72, waarvan de laatstgenoemde ook de sterkste specs krijgt.

Samsung Galaxy A52

De opvolger van de Samsung Galaxy A51 komt in twee varianten, namelijk met en zonder 5G ondersteuning. In beide gevallen gaat het om dezelfde 6,5 inch toestellen. Voor gamers is het goed om te weten dat deze displays een snelheid van 90Hz krijgen. De accu meet 4.500mAh.

Samsung Galaxy A52

Achterop ligt een quad-camera. Deze heeft een 64 megapixel main camera, een 12 megapixel groothoeklens en een 5 megapixel macrocamera. Daarnaast is er een dieptecamera geplaatst voor de onscherpe achtergronden.

Samsung Galaxy A72

De Samsung Galaxy A72 krijgt met 6,7 inch een net iets groter display. Gamers zullen net iets lekkerder gaan op deze A72. Dit display heeft namelijk een snelheid van 120Hz.  Iets dat we toch vooral van de dure flagship smartphones kennen. De accu meet 5.000mAh.

Samsung Galaxy A72

Ook dit toestel komt met een quad-camera. Ook hier weer een 64 megapixel main camera, een 12 megapixel groothoekcamera en een 5 megapixel macrocamera. Daarnaast krijg je een 8 megapixel zoomlens die je 3x optisch laat zoomen.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A52 krijgt een prijskaartje van €349 zonder 5G of €429 met 5G. De A72 krijgt een prijskaartje van €449.

Samsung Galaxy A72 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Samsung Galaxy A72 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl